Spel för föräldrar – ”X-treme Vacuuming 2”

Att dammsuga när man har småbarn är som datorspel. Skratta du men det är sant!

Jag har nu spelet ”Extreme Vacuuming 2” . Merparten av alla datorspel har olika ”levels”. Jag har snart klarat av level 9.
För att klara av en level måste man klara av mindre, ganska enkla uppdrag (typ dammsuga upp all blomjord från uppgrävda blomkrukor) för att sen möta en toksvår ”Boss”.  Bossen från första spelet ”Extreme Vacuuming – The Toy Menace” är med i spelet och lämnar spår av små, små leksaker i form av halsband och skor till sina dockor. En skitsvår halvboss i denna versionen men den blir bara förbannad om den ser att man råkar dammsuga upp något man inte borde. Istället har det utvecklats ytterliggare en boss.

Bossen i X.V2 är en lurig sak som kastar ris omkring sig som en väderkvarn. Trots att bossen inte är särskilt stor så lyckas den med konststycket att sprida ris till både matta och bokhyllans innandömen. Nu gäller det att vara snabb och effektiv. Samtidigt som du ska få undan riset kryper bossen runt för att då och då attackera din dammsugarenhet. Lyckas den stänga av den har du förlorat ett liv. Som i många andra spel börjar man med tre liv för att klara en level. Misslyckas man med något förlorar man ett liv. Självklart är mitt spel likadant!! Lyckas bossen stänga av dammsugarenheten tre gånger så är spelet slut och eftersom jag inte orkar börja om spelet från senast sparade punkt så är det lika bra att lägga ner spelet och göra något annat roligt… som att gå till lekplatsen för att fylla bossarnas kläder med grus inför nästa spelomgång…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s