The A:ssons mot Dubai

Dubai, UAE | Dubai Creek ¦ #2 från FlickrSå…. snart är det äntligen dags. Imorgon åker vi till Dubai. Planet lyfter mot Istanbul 14.20 från Landvetter så vet ni om ni hade tänkt vinka av oss =)
Otroligt men sant så är allt i princip färdigpackat. Sån framförhållning har vi nog aldrig haft tidigare. Det ska bli skönt att kunna ta det lugnt imorgon innan vi åker. Det kommer väl i och för sig inte att bli så lugnt men man kan ju alltid hoppas. Huvudsaken är att pass, biljetter och fotoutrustning är med så löser sig allt annat.

Vad ska vi göra där nere då? Hmmm… vad vill jag kunna svara på frågan ”Vad gjorde ni i Dubai”? Det hade ju varit kul att kunna svara något oväntat som att vi åkte skidor. Givetvis ska det badas i tid och otid och glass ska vi äta så att jag måste ut och jogga. Det är förresten det nya sättet att bestämma om man har varit i ett land eller ej. Frågan har diskuterats oändligt många gånger. Finns det ett tidskrav, måste man ha sovit i landet, vad måste man ha gjort? Vi har lösningen: Har du en joggingrunda på Endomondo, Sporttracks, jogg.se etc. från ett annat land så har du ju varit där och faktiskt använt det landet. Jaja… lite från huvudspåret men jag tar gärna upp frågan till diskussion igen. Det är dags att ta ett beslut vad som gäller =) I alla fall så finns det tydligen en bra slinga precis där vi bor. Det finns även en pool och ett gym så lite träning lär det bli.

Nä, nu är det dags att gå och lägga sig. Ha det gott här i kalla Sverige eller var ni nu än är. Ser fram emot att komma hem till ett vintervitt Sverige den 28:e.

PS. Om jag blir lite inaktiv på Wordfeud så beror det på utlandsvistelse. Ha tålamod ty jag ämnar att komma tillbaka.

Annonser

2 thoughts on “The A:ssons mot Dubai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s