Dubai resdag 3 (söndag)

Dag 3.1

Pang, boom, krasch och en massa gråt. Ingen av oss fattar först vad som har hänt… förutom Siri som nu gallskriker och gråter. Stackaren trillade ner från sängen och landade på näsan. Blodet bokstavligen forsade och hon var rejält otröstlig. Linnea vakande och började gråta, Linda fick komma upp och hjälpa oss med is till Siris näsa, Siri skriker, blod på golv och i sängen. Allmänt kaos som ni förstår. Stackars Linda och David som skulle upp bara ett par timmar senare fick nu verkligen känna på hur det kan vara att ha en barnfamilj på besök. Som tur var var inget brutet och efter en stunds tröstande och städande kunde vi gå och lägga oss igen, nu med en dotter med en svullen och smått missfärgad näsa.

Dag 3.2

04.00 svensk tid vaknade Linnea och eftersom det var ljust ute gick jag upp och tog på mig. Efter en stund hittade jag en klocka så det var bara till att gå och lägga Linnea igen. Som tur var somnade hon om. Det gjorde däremot inte jag. Hon vaknade igen ett par timmar senare och då var det full fart på henne. Hon och Nero slog ihop sina kloka huvuden och försökte lösa mysteriet med bollen som inte kommer ut ur hålen.

Skönt att vi bara skulle ta det lugnt idag för alla var helt slut och dagen blev väldigt enkel:

 • Frukost
 • Pool
 • Handla
 • Pool
 • Middag
 • Soffhäng

Hur gött är inte det??!!

Siri var så slut att hon somnade i soffan tillsammans med en av katterna.

Imorgon blir det lite mer liv familjen Arildsson. Då ska det turistas.

Go’natt

Annonser

4 thoughts on “Dubai resdag 3 (söndag)

 1. Det var väl tur att ni inte behövde åka till doktorn med Siri, man kan ju börja tro att hon gör sitt bästa för att besöka sjukhus på så många olika ställen som möjligt…

  • Hon är född sådan 🙂
   Ja, Nero har inte använt klorna på henne än men det kan bero på deras gemensamma intressen. Bollar, kattleksaker och nappar. Nero kom med en av napparna till vällingflaskan i munnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s