Dubai resdag 5

Den här dagen går nog till historien som vår slappaste dag i Dubai. Vi har mest varit nere i poolen varvat med avbrott för lunch och handla mat. Barnens tider är lite upp och ner just nu så efter gårdagens långäventyr så var det inte fel att ta det lite lugnt.
Siri har däremot inte tagit det lugnt. Igår fick hon ett stort paket med en docka med tillhörande kläder, skor, väskor, smycken… ja, allt! Hon har dessutom med sig några dockor hemifrån så hon har bytt kläder på dem flera gånger om och lekt och lekt och lekt.
På kvällen blev hon jättelycklig när Linda frågade om hon ville baka muffins. Det blev jättefina Lisebergschokladmuffins. Bild kommer i nästa inlägg.
Imorgon ska vi till Mall of the Emirates, stället med en inomhusskidbacke. Det ska bli roligt. Blir dock ingen skidåkning =)
Nu skulle jag vilja se lite Champions League men klockan är 23.40 här och det känns som om jag har en gruslåda i ögonen.
Go’natt

Annonser

2 thoughts on “Dubai resdag 5

    • Det blir bara jag som åker i så fall och sist jag åkte skidor gick ju axeln åt pipan. Hade i och för sig varit något att skada sig i en skidolycka i Dubai.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s