Dag 6 i Dubai… var för några dagar sen =)

Dag 6

Ja det var några dagar sen jag skrev här men vi har haft att göra så jag har inte hunnit. Jag ska försöka komma ifatt de närmsta dagarna men risken finns att jag kommer att avsluta resbloggandet när vi väl är hemma. Till att börja med så lovade jag en bild på Lisebergsmuffinsen som Siri och Linda gjorde. De var jättegoda!

Idag åkte vi till ”Mall of the Emirates”. Den kändes inte mycket mindre än ”Dubai Mall” och tappa orienteringen var inte alls några problem. Köpcentrat är nog mest känt för sin skidanläggning ”Ski Dubai”. Det blev inget skidåkande men det var väldigt roligt att se stället.

Precis vid ingången till skidanläggningen hittade vi en väldigt rolig uttagsautomat – en guldautomat. The GoldATM-machine. Tydligen finns det ett behov här att kunna plocka ut guld istället för kontanter 🙂

Det var ett väldigt fint köpcentrum.

Huvudmålet för utflykten var/blev leksaksbutiken på översta våningen. De hade ett rejält Barbieutbud så Siri blev som… ja, ett barn i en leksaksbutik. De hade även arabiskklädda Barbies som var väldigt fina.

Sen var det dags för hemfärd och dagen avslutades med ett besök på den lokala Libanesiska restaurangen. Gott för hela slanten!!

Annonser

2 thoughts on “Dag 6 i Dubai… var för några dagar sen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s