X-treme vacuuming 3 – The Rodeo Menace

Något Battlefield 3 blir det inte förrän hårdvaran är uppdaterad eller att jag har bytt spelplattform till ex PS3. Som tur har den senaste versionen av X-treme Vacuuming kommit. Här är det samma hårdvara (Bosch dammsugare från gud-vet-när) som i de två föregående versionerna men den är både framåt- och bakåtkompatibel med annan hårdvara. Den går även att spela på andra plattformar (Electrolux, Nilfisk, LG etc). Något för Apple att ta efter.

Man känner igen innehållet från förra versionen, omgivningarna är de samma och det är även bossarna. Lillbossen är den av bossarna som har fått flest uppgraderingar t.ex. gångfunktion, multipla tänder, större nedskräpningsfaktor, nyfikenhet i kombination med klåfingrighet, slumpmässig förstör-allt-funktion osv. Storbossen däremot har en mindre roll i denna versionen men hjälper mer än gärna lillbossen när den hittar på bus. Däremot har jag hittat ett ”cheat” som totalt eliminerar storbossen, en iPad och youtube.

Handlingen då? Så fort dammsugningsmaskinen går igång kommer lillbossen. Nu gäller det att försöka undvika att hon sätter sig på den. Eftersom det är en lillboss kommer den för eller senare att lyckas. Då gäller det att vara lugn och försiktig istället för snabb och effektiv. Drar man i maskinen lite för snabbt så trillar lillbossen av och i de flesta fall löser det ut skriklarmet. Då måste man sluta dammsuga och genom olika tekniker försöka tysta larmet. Man kan utlösa larmet på fler sätt. Lillbossen kan exempelvis lägga sig på golvet med huvudet framför maskinen, har man då inte uppmärksammat detta innan man drar vidare så kommer sammanstötningen troligtvis att vara tillräcklig.

Är man alldeles för långsam kan Lillbossen börja manipulera din dammsugningsmaskin för att slutligen stänga av den.

Man har som vanligt tre försök på sig innan spelet är slut. Idag hann jag bara med mattan i vardagsrummet. Skönt!

Annonser

One thought on “X-treme vacuuming 3 – The Rodeo Menace

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s