Ny bloggadress

Hej på er, nya läsare som gamla. Bloggen har fått en ny adress:
https://pappasomkallaspeter.wordpress.com/
Välkomna!

Annonser

4 thoughts on “Ny bloggadress

 1. Hej Peter! Jag såg din tråd på forumet angående att byta bloggadress. Jag är sugen på att göra det men vågar inte riktigt. Stämmer det att ditt arkiv och alla gamla blogginlägg följde med till den nya bloggadressen? Om man klickar på din gamla adress i foruminlägget står det ju att du har stängt den bloggen, men vad tror du händer om jag inte gör det med min gamla? Jag skulle vilja kunna skriva ett likadant inlägg som du har gjort, med den nya adressen i, så att folk hittar till den utan att jag ska behöva köpa någon himla uppgradering för redirection.

  • Hej! Det var inga problem med att byta adress. Alla inläggen följde med automatiskt men det tog en stund så jag hann bli rädd att allt hade försvunnit. Om jag inte minns fel så töms den ”gamla” adressen på alla inlägg så det kan vara en idé att exportera hela bloggen som en säkerhetsåtgärd. Det gör du under adminpanel/verktyg/exportera.
   Hör gärna av dig om du vill ha hjälp.
   Mvh
   Peter

 2. Den gamla adressen ligger kvar förresten. Att jag tog bort den ganska snabbt efter adressbytet var ett medvetet val. Om du låter din gamla adress ligga kvar med en hänvisning till din nya adress så är det inte några problem.
  Hoppas det gav dig svar på dina frågor. Svarar gärna på fler frågor men det blir efter jobb 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s