Tveksamma toalettbesök

Det finns en hel del mysterier här i livet. Vissa är oförklarliga men de flesta har en logisk förklaring. Mitt mysterie sällar sig säkert till den senare kategorin… men jag kan inte låta bli att tänka på det.

Nåväl, det är väl dags att involvera er i det hela…
Tänk er följande plats:
Tysk unisextoalett.

Jag står och väntar på min tur och som oftast när man har väntat tillräckligt länge så händer det som man har väntat på. I mitt fall så innebär det att någon i ett av båsen blir klar. Måhända trivialt men ack så efterlängtat.

Ut ur båset stegar en dam och jag nickar som hälsning innan jag nästintill trycker mig förbi henne (konstigt hur blåsan krymper när den kommer i kontakt med öl… från insidan då alltså. Alternativet har jag inte koll på)
Eftersom jag är så pass nödig lägger jag inte märke till det mest uppenbara av ”Finn fem fel” men som sittkissare är det bara en tidsfråga innan polletten trillar ner, för när jag väl sitter där, något mer avkopplad, så slår det mig

Ringen var uppfälld.

Om du har varit uppmärksam förstår du nog varför jag regerade på en så pass enkel sak. I vanliga fall kan en sådan enkel sak resultera i mordhot men vad jag vet brukar könsrollerna vara ombytta då.

Nu var det inte så och hela grejen förbryllar mig. Hjälp mig sprida ljus över detta mysterium.

7 thoughts on “Tveksamma toalettbesök

   • Det är ju också en tanke, men den låter otroligt. Vem i sitt rätta sinne skulle komma på tanken att stå och kissa?

   • … som betedde sig som en manlig hen. Den tanken slog mig också. Men de henvarianter jag har lärt känna under åren (av detta slag) har varit väldigt ”kvinnliga” i sitt sätt att vara, nästan till det extrema. Så jag har slagit bort den tanken. Lite för att det finns andra förslag som är roligare.

 1. Jeg tror ikke mysteriet er så veldig stort. Som regel på offentlige toaletter og kanskje særlig barer er doene så skitne at vi ikke gidder å sette oss ned på dem, men det går helt fint å stå i hockey for det (hvis man har lårmuskler til det). I dette tilfellet var også ringen kanskje så skitten at hun ikke orket å ta i den for å legge den ned (selvopplevd). ELLER, hun var så full at hun ikke la merke til at ringen ikke var nede og satt seg ned likevel.

  • Nä, mysteriet är kanske inte i paritet med t.ex Bermudatriangeln, men ändå… det finns inget direkt svar som förklarar hur det var och förslagen är många.
   ”Stå i hockey” gillade jag 🙂 Bra ord.
   Ringen var i alla fall ren. Nykter och ölintag brukar inte gå hand i hand men jag hade full koll och det enda jag behövde göra var den obligatoriska snabbavtorkningen för att få bort sånt man inte vill tänka på… nu tänker du på det, eller hur?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s