Babysar kan inte gå… och jag vet varför

I tisdags var det dags. Jag har ju fått vara hel ganska länge nu så det var bara en tidsfråga innan det var dags för nästa skada. Jag var lite trött i kroppen och när jag skulle ställa mig upp efter att ha suttit på huk en stund så sa det bara pang…

Ryggskott, bara sådär. Roligare har man ju haft. Kollegorna fick hjälpa mig genom att köra runt mig i en kontorsstol. Det gick ganska bra och de körde bara in mitt huvud i väggen en gång.

Efter att ha vikts in i bilen, blivit hemkörd under stor möda, uppburen till lägenheten av en snäll granne och sen till sist installerad som ett kolli i sängen, så gjorde jag min fantastiska upptäckt.

Till att börja med kunde jag bara ligga på rygg och skrika och senare kunde jag även rulla runt. Efterhand som smärtan avtog kunde jag hasa mig fram på mage och senare kunde jag även krypa på alla fyra och så till sist idag kunde jag ställa mig upp och gå med hjälpmedel.

Samma utveckling jag har gjort på tre dagar gjorde även mina barn som små… fast de tog lite längre tid på sig. Jag har länge funderat på varför människan föds utan att kunna gå och nu vet jag varför… vi föds alla med ryggskott fast som vuxen går det över snabbare. Det är såklart därför babysar skriker hela tiden.

Sätt gärna in nobelpriset på mitt PayPal tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s