Saker vi tar för givet

Nu pratar jag om något så trivialt som att ta på sig strumporna. För de mesta och för de flesta är det här inget problem… men när det blir ett problem så är det sjukt frustrerande.

Just nu har jag problem!!!

Jag når inte riktigt ner och nej det är inte magens fel… inte bara. Det är mitt ihängande ryggskott som ställer till det. Ryggen är just nu lika flexibel som svensk byråkrati. Jag tar mig fram som en korsning mellan Frankensteins monster, Silly Walks. Allt med ett stänk av graciösitet à la Quasimodo.

Slappebyxor och t-shirt har varit mitt mode sen i tisdags men idag ska jag till naprapaten och då tänkte jag att jag kunde vara så pass finklädd att jag har strumpor på mig och det är i det läget jag befinner mig just nu. Jag ska vara där om fyra timmar så det är lika bra att börja ta på sig strumporna nu så att jag hinner.

Det hela ser väl ut som en slags en-mans brottning. Ena stunden ligger jag på rygg med benen i vädret och försöker med alla medel dra ner benen så att jag kan nå en fot, andra stunden ligger jag med näsan ner i golvet och försöker nå fötterna bakom ryggen istället och låter ”Nnghhuuääaajjjj”. 

DET GÅR SÅ DÄR.

Provade att sitta på huk. Det gick jättebra. Problemet var bara att eftersom jag satt på tårna var det inte särskilt enkelt att få på strumporna. Nu ska jag ta mig ut i köket och hämta grilltängerna. Alla sätt är bra utom… alla hittills.

ARRGH! Varför kunde vi inte se ut som E.T istället???!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s