Om mig

För sjuttioelfte gången försöker jag mig på att blogga. Det brukar inte gå så bra men jag ska försöka att blogga lite mer kontinuerligt. Men varför bloggar jag? Ja, det undrar jag också. Ibland har man så pass mycket att säga att det inte får plats i statusraden på facebook =)

Jag är sällan seriös och när jag väl är det då gillar jag att sticka ut hakan lite och provocera. Jag menar aldrig att förolämpa någon så om du blir förolämpad är det på grund av din tolkning och dina värderingar och alltså är det ditt eget fel… se, nu gjorde jag det igen.

Men vem är jag då? En mycket bra fråga. Jag är en tvåbarnspappa som har passerat bäst-före datum. Jag kan inte ens spela innebandy varannan vecka utan att halta i flera dagar efteråt. Jag försöker jogga trots att kroppen skriker ”Du väger för mycket. Sluta!”. Jaja… jag är i alla fall under hundrastrecket nu för tiden så jag bryr mig inte särskilt mycket om vad kroppen har att säga. Ska sanningen fram så är det en väldigt lat kropp jag har fått… och skadebenägen.

Givetvis gillar jag sport, RIKTIG sport. Fotboll ligger mig närmast om hjärtat och klubben i detta himmelsblå hjärta är Malmö FF. Jag är mer eller mindre uppväxt på Malmö Stadion och hade äran att få följa klubben på nära håll i sex års tid. Av någon konstig anledning gav jag upp det för att istället leva i exil i Göteborg, staden vissa kallar för ”ett gruppboende för efterblivna fiskare”. Så illa är det inte och jag trivs här som fisken i vattnet för väljer man att behålla sin bockakran, vilket innebär att jag bor väldigt nära ett slags Kockumskranen-substitut.

Opedagogisk som jag är valde jag att bli lärare och min största framgång som det är att jag har alla fingrarna kvar. Det är stort för en träslöjdslärare!

Det var lite kort om mig och bloggen. Om du tycker att innehållet är ointressant och tråkigt… då undrar jag vad du gör här och varför du läser detta. Gå och gör något roligt istället!

2 thoughts on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s